Pénzügyi megoldások a Takarékbanknál – 2 órán belül egyedi ajánlat

21
Dec

 

Kollégáink teljeskörű ügyintézést biztosítanak leendő ügyfeleik számára a hitelkonstrukciók, állami támogatások és minden egyéb pénzügyi megoldás tekintetében.

Személyre szabott egyedi ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen a 6722 Szeged, Honvéd tér 7. szám alatti irodánkban vagy telefonon a +36-30/510-2442 számon!

Megnyitott a Bemutatótermünk

19
Dec

A Cédrus  Ligetben kiemelkedő figyelmet kapott minden lakás belső elrendezése és a benne található burkolatok, berendezések minősége. A világ vezető gyártói zászlóshajójuknak tekintik a projektet, velük együttműködve került kialakításra a teljes választék.

Nagy erőkkel dolgoznak a Cédrus Liget kivitelezésén

26
Nov

A 2017 októberében indult, közel 600 lakást magába foglaló, egy ütemben megépülő komplexum alapját képző 4000 cölöp 85%-a beépítésre került, a mélygarázshoz 250.000 m3 földet termeltek ki. Egyes épületeken már a 3. szint kivitelezése zajlik.

Gyakran Ismételt Kérdések

22
Nov

Mekkora lesz a közös költség?

Konkrét közös költségeket a beruházás ezen stádiumában még nem tudunk megadni, azonban garantáljuk, hogy a Szegeden megszokott, átlagos közös költségeknél nem lesz magasabb. Az átadást követő 5+5 évben a Cédrus Liget beruházója megtartja a komplexum üzemeltetését, így garanciát vállalva az esetlegesen felmerülő hibákra és a növényzet tervezett fejlődésére.

Teljeskörű ügyintézés - CSOK, Lakásszámla és Hitelkonstrukciók

22
Jun

Kollégáink teljeskörű ügyintézést tudnak biztosítani leendő ügyfeleink számára a hitelkonstrukciók, állami támogatások (CSOK, Lakásszámla) és minden egyéb pénzügyi megoldás tekintetében.