Foglaljon időpontot és tekintse meg
kulcsrakész bemutató lakásunkat!
Kiemelt ajánlatok
Járja körbe otthonról a mintalakásunkat!
MODERN ELEGANCIA ÉS KÉNYELEM
A KERTVÁROSI ÉLET MINDEN ELŐNYÉVEL
A világhírű tervezőcsapat Szegedre hozta a modern építészet és technológia legjavát. Az egy ütemben megvalósuló projekt befejeztével minden kényelmét kielégítő kulcsrakész otthonát veheti át, melybe akár már aznap beköltözhet. Válasszon az általunk tervezett megannyi belső kialakításból vagy váltsa valóra velünk álmait.
A Huszár utcában megvalósuló beruházás 593 lakást, irodát, üzlethelyiséget foglal magába. 6 hektárnyi területen, a volt Kábelgyár majd élelmiszer-nagykereskedelmi telephely ipari jellegét felváltva, a város központjában biztosít csodás zöld környezetet leendő lakóinak
A Cédrus Liget teljesen új értelmet ad a társasház és az otthon fogalmának, ahol nem kell kompromisszumokat kötnie a kényelmes otthon és a belváros közelsége, a saját kert és parkolóhelyek tekintetében. Szolgáltatásaival és infrastruktúrájával teljesen egyedülálló környezetet teremt az itt élők számára.
A teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A padlófűtés és az alapfelszereltségbe tartozó lakásonként szabályozható klímarendszer páratlan emmisszió mutatókat és több, mint 30%-os rezsicsökkenést garantál. Minden lakás önálló almérővel rendelkezik, így a központi üzemeltetés és karbantartás minden előnye mellett kizárólag a saját fogyasztás után kell fizetni. Az energiatakarékos lakások megfelelnek az MNB Zöld Otthon Program feltételeinek.
Foglaljon időpontot és tekintse meg
kulcsrakész bemutató lakásunkat!
ikon
KULCSRAKÉSZ LAKÁSOK
A lakások felosztásánál fontos szempont volt, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő méretűt, fekvésűt és kialakításút. Minden lakás kulcsrakész állapotban kerül átadásra, így a beruházás befejeztével nem fog az 593 lakáshoz egyenként külön vállakozó még hosszas ideig munkát végezni.
ikon
ZÖLDÖVEZET
A kialakított parkok és zöld övezetek tovább növelik a levegő tisztaságát és Szeged városképének javulását. Fontos megjegyezni, hogy nem kerítéssel zárt egységekről beszélünk, hanem szabadon átjárható mindenki számára.
ikon
RENDEZETT KÖRNYEZET
Az épületek homlokzata (virágládák, tetőkertek, stb.) és parkjai állandó gondozás alatt állnak és védettek lesznek az egyéni módosításoktól, így garantálva, hogy az összkép minden esetben esztétikus és a környezetbe illő legyen.
ikon
MÉLYGARÁZS
A parkolásról egy 1100 férőhelyes mélygarázs gondoskodik a legkorszerűbb beléptető rendszerekkel, mely kialakításának, a forgalmi rend szabályozásának és a kiszélesített zöldsávnak köszönhetően nem fog forgalmi fennakadást okozni a közlekedésben.
ikon
KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
A létesítmény hőszolgáltatásáról geotermikus rendszer fog gondoskodni, gáz bevezetésére egyetlen ingatlanban sem fog sor kerülni, így kiemelkedő emissziós értékekkel bír.
ikon
PLUSZ SZOLGÁLTATÁSOK
A komplexumban számos, a publikum számára is megnyitott szolgáltatás érhető el, többek között étterem, kávézó, konditerem, szépségszalon és élelmiszerüzlet.
ikon
GARANCIA
A beruházó egyedülálló módon 5 évig teljes garanciát vállal a kivitelezésre, illetve a komplexum üzemeltetésére, ezzel garantálva a növényzet és tavak gondozását, valamint a karbantartási munkálatok elvégzését, a Szegeden megszokott átlagos közös költségek mellett.
ikon
ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS
Az utóbbi években óriási ütemű fejlődés, értéknövekedés történt a területen, amely tetőfokát még nem érte el. Számos beruházó fektetett bizalmat a terület megújításába, amely meghozta eredményét.
ikon
PÉNZÜGYI MEGOLDÁSOK
Kollégáink teljes körű ügyintézést tudnak biztosítani leendő ügyfeleink számára a hitelkonstrukciók, állami támogatások (CSOK, Lakásszámla) és minden egyéb pénzügyi megoldás tekintetében.
Járja körbe otthonról a mintalakásunkat!
ÖN MILYEN OTTHONT, BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET KERES?
AJÁNLATAINK ÖNNEK
TERASZOS LAKÁSOK
Élvezze a kilátást a gyönyörű belső kertre, vagy Szeged panorámájára! A nagy méretű teraszokat eltolható panoráma üvegek választják el a nappalitól, tökéletes funkcionalitást garantálva így egész évben.
terasz
KERTI LAKÁSOK
A Liget belső udvara és vízfelületei az utca szintje alá süllyesztve teljes nyugalmat garantálnak a körülötte elhelyezkedő lakások számára, melyet kizárólag leendő lakói tudnak megközelíteni.
terasz
PENTHOUSE
A Cédrus Liget koronái. Az épületek legfelső szintjein elhelyezkedő, gyönyörű városi panorámával és akár 100 m2 feletti tetőterasszal rendelkező otthonok. Teljes mértékben igény szerinti kialakítással és méretekkel. Kertvárosi varázs Szeged felett.
terasz
IRODÁK, ÜZLETHELYISÉGEK
A Cédrus Liget korlátozott számban, minden igényt kielégítő irodáknak és a Bakay Nándor utcára néző üzlethelyiségeknek ad otthont. A kereskedelmi egységek teljesen egyedi konfigurációval érhetők el, ezért igény esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot az értékesítési irodánkkal!
terasz
Foglaljon időpontot és tekintse meg
kulcsrakész bemutató lakásunkat!
KULCSRAKÉSZ LAKÁSOK, PRÉMIUM ANYAGOKKAL
Kiemelkedő figyelmet kap minden lakás belső elrendezése és a benne található burkolatok és berendezések minősége. A világ vezető gyártói zászlóshajójuknak tekintik a Cédrus Ligetet , velük együttműködve került kialakításra az a választék, mely a lakások alapfelszereltségét képzik.
AZ ALAPFELSZERELTSÉG RÉSZE
  • Légkondicionáló rendszer
  • Padlófűtés
  • Festett falak
  • Elektromos és gyengeáramú hálózat
  • Melegburkolatok - Par-ky
  • Hidegburkolatok - Florim
  • Fürdőszoba szaniterek és csaptelepek - Duravitt, Hanshgrohe és Jacuzzi
  • Beépített konyhabútor - Arredo3 Cucine
  • Beépített sütő, főzőlap és elszívó berendezés - Samsung
INGATLANJAINK FELKELTETTÉK
AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?
Szeretne saját szemével megbizonyosodni a lakások prémium anyaghasználatáról, kivitelezéséről?
KIKNEK AJÁNLJUK LAKÁSAINKAT?
1.
Egyetemistáknak, fiataloknak:
a belváros az egyetemi karok és a tömegközlekedés közelsége miatt.
2.
Családosoknak:
akik egy kényelmes, komfortos zöld környezetben szeretnének élni és nem akarják felvenni a harcot nap mint nap a város forgalmával.
3.

Nyugdíjasoknak:
a tömegközlekedés, a belváros, a Mars tér és a piac közelsége, valamint a nyugodt élettér miatt.

4.
Managereknek és vállalkozóknak:
akik nem szeretnének küzdeni a parkolási nehézségekkel és akik a saját irodájukhoz közel szeretnének egy modern otthont.
5.
Akinek fontos a környezettudatosság, a modern technológia.
6.
A befektetési céllal lakást vásárlóknak.
Lapozza át bemutatkozó kiadványunkat és termékkatalógusunkat!
kiadvany katalogus